みんなにききたい!

フリートーク
返信する
メッセージ
作成者
HSABP

みんなにききたい!

#1 投稿記事 by HSABP »

574 名前: [―{}@{}@{}-] ◆tAo.kQ2STk [sage] 投稿日:2010/06/08(火) 09:34:05
あの名前5文字の人は何がしたいのだろう。

575 名前:デフォルトの名無しさん[sage] 投稿日:2010/06/08(火) 09:57:45
社会悪を糾弾する正義の味方ごっこでオナニーしてるだけだよ、あれは

↑これは俺のことなんだけどどう思う?

俺はコニたんのwikiのオブジェクト指向の説明は的を得ていると思うけど。
HSABP

#2 投稿記事 by HSABP »

578 :デフォルトの名無しさん:2010/06/12(土) 17:57:50
公式フォーラムも放置だから馬鹿が調子こいてるのか

579 :デフォルトの名無しさん:2010/06/12(土) 18:03:59
覗いてきたけど、ガチでお脳が残念なただの厨なんだなあれ
正義厨ごっこに飽きて今度は荒らしに転向、量産型が過ぎる

陰口ばっか。堂々とでてくればいいのに。チキン野郎の自演かな。
James227
記事: 20
登録日時: 2025年11月30日(日) 02:10

Re: みんなにききたい!

#3 投稿記事 by James227 »

Mən ofis işçisiyəm, hər səhər eyni təkrarlanır. Səhər tezdən qalx, qəhvə iç, işə get, axşam qayıt. Günlər bir-birinə qarışır, həftələr aylara çevrilir. Bəzən özümü maşının bir hissəsi kimi hiss edirəm, düşünmədən, hiss etmədən işləyirəm. Keçən ilin oktyabrında idi, adi bir çərşənbə səhəri. İşə getməzdən əvvəl həmişəki kimi qəhvəmi hazırladım, pəncərənin qabağında oturub içdim. Çöldə yağış yağırdı, yavaş-yavaş, damcılar şüşədən süzülürdü. Birdən içimdə bir həyəcan istəyi oyandı. Nəsə fərqli, nəsə maraqlı. İşə getmək istəmirdim, amma getməli idim. Qəhvəmi içib qalxdım, geyindim, çölə çıxdım. Yağış hələ də yağırdı. İşə çatanda islandım, amma vecimə deyildi. O gün işdə beynim başqa yerdə idi, heç nəyə diqqət edə bilmirdim. Axşam evə qayıdanda yenə qəhvə hazırladım, pəncərənin qabağında oturdum, yağışa baxdım. Birdən yadıma düşdü ki, bir müddət əvvəl dostum mənə online kazinodan danışmışdı, xüsusilə də "Aviator" oyununu çox bəyəndiyini deyirdi. Deyirdi ki, çox həyəcanlıdı, təyyarə uçur, sən də qazanırsan. Onda çox fikir verməmişdim, amma indi düşündüm ki, niyə də olmasın? Heç olmasa bir az həyəcanlanaram. Axtardım aviator oyna mostbet yazıb tapdım, oyuna girdim. Qaydalar sadə idi: təyyarə uçur, sən mərc qoyursan, təyyarə nə qədər çox uçsa, o qədər çox qazanırsan, amma bir anlıq düşə bilər. Həyəcanlı bir oyun.

Əvvəl virtual pulla sınadım, qaydaları öyrəndim. Sonra qərara aldım ki, bir az real pul yükləyim. Cəmi 20 manat yüklədim, uduzsam da, ziyanı yoxdu. İlk mərcimi qoydum, 2 manat. Təyyarə uçdu, 10 saniyə, 20 saniyə, 30 saniyə... mən çıxdım, qazandım. 6 manat oldu. Çox sevindim, ürəyim döyünürdü. Sonra bir daha, bir daha. Bir saat ərzində 150 manat qazandım. Pəncərədən çölə baxdım, yağış hələ də yağırdı, amma mənim içim günəşli idi. Aviator oyna mostbet mənə unudulmaz bir axşam yaşatdı. O gecə yata bilmədim, səhərə kimi oynadım, qazandım, uduzdum, yenə qazandım. Səhər balansıma baxdım: 300 manat. 280 manat qazanmışdım. İnanılmaz idi.

Həmin qazanc mənim üçün bir dönüş nöqtəsi oldu. Artıq hər səhər qəhvəmi içərkən aviator oyna mostbet açır, bir az oynayırdım. Bəzən qazanırdım, bəzən uduzurdum, amma həmişə limitimi bilirdim. Gündə maksimum 20 manat qoyurdum, qazansam da, çox oynamırdım. Aviator oyna mostbet mənim sevimli oyunuma çevrildi. Bir ay ərzində təxminən 600 manat qazandım. Bu pulla özümə yeni qəhvə maşını aldım, çox sevindim. Anam zəng vurdu, dedi "hardan aldın bu qədər pulu?" Mən də dedim "işdə mükafat aldım". Yalan danışmaq istəməzdim, amma həqiqəti desəm, narahat olardı. Ona görə də belə dedim. İçimdə bir az günah hissi var idi, amma qəhvə maşınımı görəndə sevincim hər şeyə dəyərdi.

Bir gün işdə həmkarım Lalə mənə dedi ki, "sən nə vaxtdan belə şanslısan, həmişə gülümsəyirsən?" Mən də dedim ki, "həyat gözəldi, niyə gülümsəməyim?" Amma içimdən dedim ki, kaş bilsəydi. Sonra bir gün Lalə ilə nahar fasiləsində oturmuşduq, söhbət edirdik. Mən ona bu təcrübəmdən danışdım, əvvəl inanmadı, dedi "yox, ola bilməz, bunlar hamısı fırıldaqdı". Mən də ona izah etdim ki, fırıldaq deyil, sadəcə bilmək lazımdı nə vaxt dayanacağını. Ona aviator oyna mostbet göstərdim, dedim "bax, özün yoxla, kiçik məbləğlə başla". Bir neçə gün sonra mənə zəng vurdu, həyəcanlı səslə dedi ki, "qardaş, mən də qazandım, 40 manat qazandım". Güldüm, dedim "bax, dedim sənə". İndi bəzən birlikdə oynayırıq, bir-birimizə yazırıq, nə qazandığımızı deyirik. Bu bizim dostluğumuzu daha da möhkəmləndirdi.

Bir səhər yenə qəhvəmi içirdim, pəncərədən çölə baxırdım. Günəşli bir gün idi, quşlar oxuyurdu. Aviator oyna mostbet açdım, oynamağa başladım. O gün nəsə çox şanslı idim, dalbadal qazanırdım. Yarım saat ərzində 200 manat qazandım. Çox sevindim, amma özümü saxladım, dayandım. Çünki bilirdim ki, çox oynamaq olmaz, qazananda da dayanmaq lazımdır. Qəhvəmi bitirdim, işə getdim. Yolda düşündüm ki, həyat nə qədər gözəldir. Hər səhər eyni təkrarlanırdı, amma indi hər səhər fərqli bir macəra var. Oyunlar mənə təkcə pul qazandırmır, həm də həyatıma rəng qatır, həyəcan qatır. Və mən bu hissi sevirəm. İndi hələ də oynayıram, hələ də qazanıram, bəzən uduzuram. Amma heç vaxt peşman deyiləm. Çünki bu, mənim seçimimdi, mənim qərarımdı. Və mən bu qərarı sevirəm. O yağışlı səhər qəhvəmi içib darıxmasaydım, aviator oyna mostbet tapmasaydım, bəlkə də hələ də həyatımda nəyin çatışmadığını düşünürdüm. İndi bilirəm: həyəcan çatışırmış. Və mən onu tapdım. Hələ də oynayıram, hələ də qazanıram, bəzən uduzuram. Amma həmişə xoşbəxtəm. Çünki bu, mənim kiçik macəramdı. Və bu macəra hələ bitməyib.
返信する